Basisschool De Wegwijzer
Activiteiten
De oudervereniging ondersteunt leerkrachten bij de organisatie van diverse activiteiten. Het gaat daarbij om de volgende activiteiten:
 
De Kinderboekenweek
De oudervereniging helpt bij het versieren van de school. Het thema van de Kinderboekenweek is daarbij leidend. Daarnaast worden de kinderen getrakteerd op een kleine traktatie, die ook weer bij het thema past.
 
Sinterklaas
In december komt Sinterklaas naar onze school. De oudervereniging ondersteunt Sinterklaas in de organisatie van deze dag. De school wordt versierd, de cadeautjes liggen klaar en er wordt voor iets lekkers gezorgd.
 
Kerstmis

De oudervereniging helpt wederom met het versieren van de school. Daarnaast wordt er een kerstmarkt georganiseerd, waarbij de oudervereniging zorgt voor iets lekkers te eten en te drinken. Er wordt een activiteit georganiseerd, waarbij de oudervereniging assisteert. Hierbij kan gedacht worden aan de tombola en het kienen. Tot slot helpt de oudervereniging bij de organisatie rondom de kerstviering en worden de kinderen getrakteerd op een heerlijk kerstontbijt.
 
Goede doelen actie
Jaarlijks wordt er een goede doelen actie georganiseerd. De oudervereniging ondersteunt de leerkrachten bij de organisatie hiervan.
 
Carnaval
De school wordt in deze periode omgetoverd tot de Gelmannekestempel. De oudervereniging helpt daarbij. Daarnaast zorgen zij tijdens de carnavalsviering voor echte carnavalsmuziek, een drankje en wat lekkers.
 
Pasen
De oudervereniging helpt wederom met het versieren van de school. Daarnaast helpen zij bij de organisatie rondom de paasviering en worden de kinderen getrakteerd op een heerlijk paasontbijt.
 
Schoolfotograaf
De oudervereniging heeft jaarlijks de organisatie van de schoolfotograaf in handen. Alle kinderen gaan individueel, met broertjes/zusjes en met de groep op de foto.
 
Hoofdluis

De oudervereniging heeft de school ondersteund bij de aanschaf van de kluisjes. Hierdoor worden de jassen apart opgeborgen en is de kans op hoofdluis een stuk minder. Daarnaast wordt n.a.v. elke vakantie een luizencontrole georganiseerd. Alle leerlingen worden gecontroleerd op het hebben van luizen. 
 
Schoolverlatersdagen
Op het einde van het schooljaar gaan de leerlingen van groep 8 op schoolkamp. De oudervereniging stelt een bijdrage ter beschikking voor alle leerlingen, die de oudervereniging betaald hebben.
 
Afscheidsavond
Voor de leerlingen van groep 8 wordt er een afscheidsavond georganiseerd. De oudervereniging ondersteunt de leerkrachten bij de organisatie van deze activiteit, door te zorgen voor een hapje en drankje.
 
Wegwijzer got talent
Er zit heel veel talent op De Wegwijzer. De oudervereniging organiseert samen met leerkrachten Wegwijzer got Talent. Zij zorgen voor een hapje en een drankje.